21 i 22 d’octubre de 2022 Sala Multifuncional de Ciutadella. Carrer de Sant Antoni M. Claret s/n.
21 i 22 d’octubre de 2022
 
21 i 22 d’octubre de 2022
 
 
 
Inscripció
 

21 i 22 d’octubre de 2022
     
Espais
Què hi trobaràs?
Diferents seccions amb tallers i recursos per a potenciar el teu perfil professional. Volem que la fira sigui un espai d'oportunitat on captar talent i fomentar la relació entre les persones, establint connexions entre perfils de diferents sectors per millorar el treball en xarxa.

PARTICIPA-HI!

Orientació laboral> Més Informació

Aquest és l'espai on trobaràs atenció personalitzada. T'ajudam a enfocar el teu camí laboral, i et donam a conèixer els serveis de formació i d’orientació dels quals disposes. Participa, també, en els tallers que s’hi organitzin!

Emprenedoria> Més Informació

Tant si tens un projecte en marxa com si cerques suport per començar-lo, aquest és el teu espai. Vine a conèixer les entitats que disposen de serveis específics de suport a l'empresa i l'emprenedoria, i inspira't en les experiències d'altres. La il·lusió i l'esforç són les característiques que et defineixen!

Oportunitats de feina> Més Informació

En aquest espai donam veu als empresaris perquè ens expliquin on es troben les millors oportunitats de feina. Descobreix les sortides professionals tant dels sectors econòmics tradicionals com dels nous sectors emergents

Treball en xarxa (networking)> Més Informació

La fira FOCUS pretén ser un punt de trobada per a persones d'àmbits molt diversos i que vulguin compartir la seva visió sobre l'ecosistema ocupacional de Menorca. Els contactes obren portes; no t’oblidis de dur la teva targeta, si en tens!

Conferències> Més Informació

Escoltarem què opinen els experts al voltant de les competències i habilitats que requereixen les empreses i que marquen tendència avui dia. Descobriràs, també, com s’ho fan els responsables de recursos humans de diferents sectors productius per atreure persones amb talent

Vols saber quines entitats hi seran presents?
Tot16
Orientació Laboral10
Emprenedoria5
Sortides professionals10
 
Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB)
El Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) té com a finalitat principal planificar, gestionar i coordinar les polítiques actives d’ocupació. Té les funcions assignades d’informar, orientar i dur a terme la intermediació en el mercat laboral, fomentar l’ocupació en tots els seus vessants i desenvolupar la formació professional. Orgànicament està adscrit a la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.
 
Consell Insular de Menorca
Des del Departament d'Ocupació del Consell Insular de Menorca s'ofereixen els programes d’Itineraris integrals d’inserció, els quals comprenen els serveis d’orientació laboral, intermediació laboral i tutorització per a l’autoocupació, donant cobertura a tots els municipis de Menorca.
 
Ajuntament de Ciutadella de Menorca
A través del projecte Pro Ciutadella, des de l’Ajuntament posem a disposició de totes les persones emprenedores que desitgen desenvolupar una activitat econòmica en el nostre municipi un servei públic i gratuït de tutorització i acompanyament personalitzat del seu projecte empresarial o professional.
 
Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears
L’Institut d’Innovació Empresarial (IDI) és l’Agència de Desenvolupament Regional (ADR) de les Illes Balears i té com a objectiu impulsar el desenvolupament de l'activitat econòmica i empresarial a les Illes Balears, amb criteris de competitivitat, sostenibilitat, reequilibri territorial i sectorial.
 
Departament d’Orientació i Inserció Professional (DOIP)
Servei d’Orientació Professional que ofereix sessions individualitzades i personalitzades a les persones estudiants/titulades universitàries i/o de Formació Professional Superior. L’objectiu de les sessions és ajudar a millorar les seves estratègies de recerca de feina, potenciar el perfil personal i definir correctament el seu itinerari professional.

El DOIP també és agència de col·locació oficial i homologada, amb tauler d’ofertes propi, dirigit a les empreses per a dotar-les del talent que necessiten, i a les persones titulades que es troben en procés de recerca de feina. És un servei totalment gratuït.
 
Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Menorca
La Cambra de Comerç és una institució al servei de les empreses i dels emprenedors, que ofereix diferents programes d’ajuda a empreses i autònoms que s'engloben en dos grans objectius: la millora de la la competitivitat i l'increment de la internacionalització.
 
PIME Menorca - Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca

PIME Menorca es va constituir el 1977 a Ciutadella amb l'objectiu de promoure i defensar els drets i interessos dels empresaris menorquins, i avui dia és l'organització empresarial més representativa de l'illa de Menorca.

Els serveis, tant als emprenedors com als empresaris consolidats, són una de les principals funcions de l'entitat en l'actualitat.
 
 
Càritas Diocesana de Menorca
És l'organisme oficial de l'Església catòlica per a promoure l'acció social i caritativa de la Diòcesi de Menorca. És una entitat sense ànim de lucre que té entre les seves finalitats millorar les condicions de vida de les persones en situació de pobresa o exclusió social.
 
Creu Roja Espanyola
Organització humanitària de caràcter voluntari, d'àmbit nacional i internacional, que pretén donar respostes integrals a les persones vulnerables, mitjançant activitats realitzades essencialment per voluntariat i amb una àmplia participació social i presència territorial.
 
Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca
La Fundació per a Persones amb Discapacitat és una entitat sense ànim de lucre, constituïda l’any 2007, que forma part del Consell Insular de Menorca, dels diferents ajuntaments de l'illa, així com de 13 associacions per a l'atenció a les persones amb discapacitat.

La missió de la Fundació és millorar la qualitat de vida i promoure la normalització, la participació, la visibilitat i la integració social, política, econòmica, laboral, cultural, esportiva, educativa i de salut de les persones amb discapacitat.
 
 
Blue Generation Project
El projecte Blue Generation té com a objectiu atreure i comprometre joves d’entre 15 i 29 anys a carreres relacionades amb l’economia blava a través de les diferents eines que oferim.
 
CentreBit Menorca
El CentreBit Menorca és un espai que pretén aglutinar les empreses i els emprenedors de base tecnològica i afavorir l’impuls tecnològic de les nostres illes. Desenvolupa projectes per atreure talent, ajudar les empreses a incorporar tecnologia i afavorir l’economia del coneixement.

El Centre Bit (Balears Innovació i Tecnologia) de Menorca és un projecte impulsat pel Govern de les Illes Balears, amb el suport del Consell Insular de Menorca.
 
 
CEP IBSTEAM
IBSTEAM és un Centre Tecnològic de la Conselleria d’Educació i Formació Professional del GOIB format per un equip multidisciplinar que treballa per desenvolupar la competència digital i les competències STEAM en l'àmbit educatiu de les Illes Balears.

IBSTEAM (acrònim de Illes Balears Science, Technology, Engineering, Arts and Maths) proposa un nou enfocament educatiu que pretén garantir la transversalitat de l’ensenyança per a aconseguir més contextualització i un aprenentatge significatiu, amb l’objectiu de fomentar les vocacions cientificotecnològiques.
 
 
Felipe Moreno - Escola de Turisme de Balears
L'Escola de Turisme de Balears (ETB) és una institució acadèmica especialitzada des del 1964 en la formació de professionals i empresaris de turisme, tant en l’àmbit tècnic com en l’universitari. Ofereix una formació integral que permet a l'alumnat desenvolupar totes les aptituds i actituds necessàries per a adaptar-se a l'entorn canviant del mercat turístic global.

Una vegada acabada la formació, donam suport al seguiment professional, contribuïm a la inserció laboral i cuidam la projecció personal.
 
 
Fundació Laboral de la Construcció Balears
A la Fundació Laboral de la Construcció treballam des de 1992 per a facilitar a empreses i treballadors els recursos que facin possible un sector més professional, segur, capacitat i amb futur. Aquesta és la finalitat per la qual es van unir la Confederació Nacional de la Construcció (CNC), CCOO de l’Hàbitat i la Federació d’Indústria, Construcció i Argo d’UGT (UGT FICA), per formar aquesta entitat paritària sense ànim de lucre.

Treballam dia a dia per a impulsar l’ocupabilitat i la professionalització dels professionals de la construcció i atreure noves persones treballadores al sector per a potenciar la competitivitat de les empreses. Comptam per açò amb serveis d’ocupació especialitzats en el sector i operam com a agència de col·locació homologada del SOIB, de manera presencial en el nostre centre de Palma i de manera telemàtica en els centres de Menorca i Eivissa.
 
 
Projecte Home Balears
Constituïda com una ONG en 1985, Projecte Home Balears (PHB) atén a totes aquelles persones que demanen la seva ajuda, sense discriminar-les per cap raó.

Actualment s'ofereixen 42 dispositius terapèutics a Mallorca, Menorca i Eivissa. Tots ells adaptats als diferents perfils i característiques de les persones que plantegen les seves problemàtiques.
No s'ha trobat cap entitat
 
 
Fira d’Ocupació FOCUS


PARTICIPA-HI! COMPARTEIX-HO!

#FocusMenorca22
Explora les nostres xarxes socials!


     
Amb el suport de:Programa SOIB Desenvolupament Local 2022 (AODL)

Organitzen:

Col·laboren:Patrocinen:

No et perdis les últimes novetats del programa!


SUBSCRIU-T’HI
 
Fira d’Ocupació FOCUS

Ens centram en el teu talent per transformar el futur laboral.


     
21 i 22 d’octubre de 2022 Sala Multifuncional de Ciutadella. Carrer de Sant Antoni M. Claret s/n.

INSCRIPCIÓ COMPARTEIX-HO!
© 2022 Fira d’Ocupació FOCUS